Alcaldessa

Carta de benvinguda

Benvolgudes veïnes i veïns,

Sóc la nova alcaldessa del Bruc des del passat mes de juny. Assumeixo la responsabilitat d'aquest càrrec amb el compromís de fer realitat el model de poble que l'equip de govern de Bruc Viu va iniciar la legislatura anterior i que l'equip actual consolidarà durant els propers quatre anys, en resposta al mandat del poble sorgit de les darreres eleccions municipals. 

Des de l'equip de govern us volem a tots al costat. Als ciutadans individuals i a les entitats, als comerços i a les empreses, als partits polítics i a l'equip de persones que treballen a l'Ajuntament, a tots. Sabem que El Bruc, com a comunitat plural i empoderada, pot respondre millor a les necessitats col·lectives i individuals si hi treballem junts. 

Personalment, crec profundament en la força transformadora dels col•lectius i de les entitats quan treballen de manera informada i constructiva. Seguim apostant per un Ajuntament obert. Hem vist com el procés de transparència iniciat la darrera legislatura ha començat a donar els seus fruits. Sabem que només amb una ciutadania informada, es construeix una demanda ciutadana coresponsable, realista i efectiva. 

I és per tot això que, des de l'Ajuntament, ens continuarem explicant; és per això que continuarem creant espais de diàleg. Al mateix temps que continuarem donant suport al naixement de tots aquells espais de debat, participació i creació que sorgeixin de la iniciativa dels ciutadans.

Al llarg dels propers quatre anys prendrem decisions per millorar el benestar dels bruquetans i decisions que ajudaran a construir el poble que tindrem d'aquí 10 anys. Per aquest motiu, des del govern municipal, volem incloure tantes mirades com sigui possible en els processos de presa de decisió dels projectes d'iniciativa pública del poble. Per aquest motiu, estenem la mà del diàleg i de la participació a totes les regidores i regidors escollits en les darreres eleccions municipals. 

Seguim sumant per aconseguir un poble viu, comptem amb vosaltres per construir-lo.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Cordialment,

      Bàrbara Ortuño Escriu
      Alcaldessa del Bruc
      El Bruc, a 21 d'agost de 2019

Biografia

Barcelona, 1972
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Diplomada en Ciències Actuarials i de l'Empresa Financera (UB). Programa de Direcció General d'Empresa (PDG) (EADA). En els darrers anys, consultora en emprenedoria social i cooperativa i directora a FEDAIA, federació que representa a 96 entitats d'acció social sense ànim de lucre del Tercer Sector Social català en l'atenció de la infància, l'adolescència i les famílies més vulnerable de Catalunya. D'arrels familiars bruquetanes, viu al Bruc des del 1996.

Consulteu l'històric d'alcaldes del Bruc aquí

 

Darrera actualització: 24.02.2020 | 09:30
Darrera actualització: 24.02.2020 | 09:30