ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Informació ordenació trànsit Bruc del Mig

En les properes setmanes està planificada una actuació al Bruc del Mig per tal de millorar el pas dels vianants per les voreres i ordenar les terrasses de bars i cafeteries.

Aquesta actuació suposa principalment canviar l'estacionament dels cotxes de costat des del carrer de les escoles fins al passatge dels herois, així, des del Timbaler fins al final del poble es manté l'aparcament al mateix costat del carrer (el dret de pujada).

D'aquesta manera, la majoria de terrasses, que es troben en aquesta mateixa banda del carrer i que es la més estreta de les dues, es situaran a la calçada ocupant part de la zona destinada a estacionament amb un espai delimitat i estandarditzat.

Els treballs seran finançats a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, tenen una durada prevista d'unes dues o tres setmanes i s'iniciaran durant el mes de setembre. Les tasques inclouen el repintat de la senyalització horitzontal, actuacions a la vorera per integrar contenidors i reubicació de senyals verticals i iglús de recollida selectiva, i posteriorment la redacció de la ordenança de terrasses i la instal·lació dels delimitadors de les mateixes.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona