Veure web activar estils
ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Agraïment a les tasques d'extinció de l'incendi d'ahir

Dimecres 17/07/2019

Volem agrair un cop més als serveis d'emergències, Bombers, GRAF, Mossos d'Esquadra de Martorell i d'Igualada, en especial als caps, Agents Rurals, Coordinació del CECAT, ADF El Bruc, ADF Esparreguera, ADF Collbató i ADF Hostalets de Pierola i als propietaris de Can Marquès. A més d'un últim agraïment al Restaurant Vinya Nova, per la disposició de la bassa d'aigua, que va ser clau per a la rapida extinció del foc. Bassa que va ser possible gràcies al Patronat de la Muntanya de Montserrat.

La construcció de punts d'aigua per incendis forestals ha estat una de les principals actuacions dutes a terme per les diferents administracions implicades en la prevenció d'incendis forestals els darrers 20 anys. Aquestes reserves d'aigua necessiten una important despesa anual de manteniment, per tal de tenir una xarxa bàsica de punts d'aigua per a la prevenció i extinció d'incendis forestals.

Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Generalitat de Catalunya
Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Generalitat de Catalunya
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona