ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Vols ser mentor/a de persones refugiades?

Dimecres 12/06/2019

Al llarg dels darrers dos anys, el Comitè per a l'Acollida de Persones refugiades de la Generalitat de Catalunya, ha impulsat el Programa Català de Refugi amb l'objectiu que els ciutadans i ciutadanes demandants de protecció internacional puguin assolir l'autonomia social i laboral així com la plena ciutadania.

Des del PCR s'ofereix un programa de mentoria a les persones refugiades per afavorir l'assoliment de la seva autonomia socioeconòmica, gràcies a la participació de la ciutadania. Les persones refugiades ateses al programa són acompanyades durant un any per part d'un grup d'acollida, format per un conjunt de 3 a 5 persones voluntàries que actuen com a mentors i mentores.

Fins al dia d'avui, 17 persones refugiades han rebut el suport d'un grup d'acollida a les ciutats d' Igualada i Piera. En la majoria de casos, l'experiència ha estat molt positiva per a totes les persones que hi han participat. Podem afirmar, sense cap dubte, que ha tingut un impacte de transformació i d'oportunitats per a totes elles.

Per a que aquelles persones que ho desitgin, puguin establir una relació de mentoria amb un grup d'acollida, calen més mentors i mentores que vulguin formar-se i fer aquest acompanyament. Per això, des de l'Ajuntament de Igualada, l'Ajuntament del Bruc i el Consell Comarcal de l'Anoia, us convidem a participar de la sessió informativa que farem el proper dilluns 17 de juny a Igualada, a les 6 de la tarda a l'Espai Cívic Centre, on es podran resoldre dubtes envers el Programa.

Us animem a venir i a que convideu aquelles persones del vostre entorn que creieu que podrien estar interessades en participar-hi!

Vols ser mentor/a de persones refugiades?
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona