ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Suport a dues mocions en contra del Projecte de Reforma i Ampliació de la Autovia A2

Diumenge 29/07/2018

NOTA DE PREMSA.

El ple de l'Ajuntament del Bruc, celebrat el passat dia 25 de juliol, va aprovar per unanimitat donar suport a dues mocions en contra del Projecte de Reforma i Ampliació de la Autovia A2 entre Igualada i Martorell.

La primera moció, es va redactar conjuntament amb els Ajuntaments de Castellolí, Collbató, Abrera, Esparreguera i Olesa de Montserrat, i ja ha estat aprovada pels plens d'aquests darrers municipis els dies 19, 18 i 26 de juliol respectivament.

Amb l'aprovació d'aquesta moció l'Ajuntament del Bruc es referma en la voluntat de fer front comú amb els altres municipis del territori, i de demanar plegats la constitució d'una taula de treball a tres bandes: municipis, Generalitat i Estat.

La segona moció, la van presentar al ple les plataformes ciutadanes "Salvem el Bruc", "Agrupació de Defensa de la Natura" i "Associació de joves l'Esquerda" i també tenia el recolzament de la CUP del Bruc.

Aquesta segona moció també va rebre el suport unànime de tots els regidors del ple municipal, reforçant el posicionament contrari al projecte:

L'Ajuntament del Bruc diu NO al projecte de reforma i ampliació de l'A2.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona