ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Recolzament del ple a la reforma de l’Escola del Bruc

Dilluns 30/07/2018

NOTA DE PREMSA.

El ple de l'Ajuntament del Bruc del passat dimecres 25 de juliol, va aprovar per unanimitat recolzar la reforma de l'Escola del Bruc, amb una aportació de 600.000 € provinents de romanent de tresoreria.

El passat 25 d'abril, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat es va comprometre a tirar endavant el procés per fer la reforma de l'escola del Bruc. Es tracta d'una reivindicació llargament expressada per totes les parts implicades, docents, famílies, AMPA i Ajuntament, ja que des de l'any 2006 que una gran part dels alumnes reben escolarització en mòduls prefabricats.

Es dona a més la circumstància que els mòduls d'infantil estan ubicats a uns 300 metres de l'escola, i per tant de les aules de primària. Aquesta separació física es converteix en un entrebanc per als mestres a l'hora de planificar la necessària interacció entre totes les edats dels nens de l'escola.

El departament va comprometre's a tirar endavant l'avantprojecte, el qual té el vist-i-plau dels docents, dels pares i de l'ajuntament, amb un cost de 2.000.000 €, i que a més d'incrementar el nombre d'aules i de superfície dedicada a l'ensenyament, dota l'escola d'una sala polivalent i de cuina i menjador per a 120 comensals.

El mateix avantprojecte ofereix la possibilitat de convertir la sala polivalent en un mini-pavelló de 640 m2, amb un cost addicional de 600.000 €.

Amb la decisió presa pel ple municipal el passat dimecres, l'Ajuntament es compromet a aportar aquest import addicional, i aconseguir una millor escola per al municipi i alhora disposar d'una sala de 640 m2 per a la pràctica d'esports especialment a l'hivern, i també per poder-hi portar a terme tot tipus d'actes a cobert sense dependre de la meteorologia.

L'acord es va prendre per unanimitat dels grups del ple municipal: BrucViu-ERC, PDeCat i EBET, fruit del consens assolit en reunions a tres bandes realitzades, a les quals es van discutir les diferents opcions de reforma, i tenint en compte especialment l'opinió tant de pares i mares com de l'equip docent de l'escola.

El ple municipal doncs, es va posicionar de forma unànime i decidida, a favor de la REFORMA DE L'ESCOLA DEL BRUC!

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona