ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Queda constituïda la Comissió de Seguiment del POUM.

Dijous 29/06/2017

.
.

Aquesta comissió té l'objectiu de vetllar pel correcte desenvolupament del procés de redacció del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal) del Bruc, el qual va ser adjudicat tot just fa un mes i mig a l'equip d'arquitectura d'Eduard Fenoi.

En formen part els membres de la Comissió Informativa, que ja porta any i mig treballant per tirar endavant el POUM, a la qual hi ha representats els grups polítics amb representació al ple. En concret, els regidors Pau Rovira (PDeCat), Vicenç Moliner (EBET) i Laura Mañas (Bruc Viu), a més de l'alcalde, la secretària i l'arquitecte municipal.

 

A la comissió de seguiment s'hi han afegit representants de les entitats que tenen per objecte el territori, com són les associacions de veïns de Montserrat Parc (representada per Rafel Galvan), de les Masíes de la Guàrdia (Jordi Correro) i del Bruc Residencial; i també l'ADF (Òscar Calafell) i la Plataforma Salvem el Bruc (Josep Maria Pedrosa).

Per últim, també hi ha representants de diversos col·lectius: comerciants i restauradors (Joan Jorba), empresaris i industrials (Quim Castellet i Andreu de la Mano, d'Efausa), pagesia (Xavier Pedrosa) i entitats (Toni Garcia, de la Associació el Bruc amb la Cultura).

En total 16 persones formen part d'aquesta comissió, amb la pretensió que hi hagi una representació molt transversal i diversa, tant des del punt de vista de territori, social, econòmic, ambiental...

L'objectiu, com deiem, de la comissió, serà vetllar pel bon progrés de les feines de redacció del POUM, però també actuar com a corretja de difussió del propi POUM, fent arribar les novetats als col·lectius representats, i sobretot, i molt important, com a dinamitzadors, especialment de cara al procés de participació ciutadana, que començarà la propera tardor.

A la sessió d'ahir hi va assistir el Sr. Eduard Fenoi, que va explicar els primers passos a seguir. Es va fixar la propera reunió de la Comissió pel dimecres 26 de juliol, així com la data de l'acte de presentació del POUM a tots els veïns, pel divendres 28 de juliol.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona