ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Presentació del Parc Rural del Montserrat

Dilluns 12/02/2018

Divendres 2 de febrer es va constituir de manera oficial, al Monestir de Montserrat, el projecte del Parc Rural del Montserrat. El Bruc i 15 municipis més han creat, juntament amb la Diputació de Barcelona, un consorci que es dedicarà a desenvolupar l'activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal. El Parc Rural del Montserrat té com a principals propòsits recuperar terrenys agrícoles, fomentar l'agricultura ecològica, prevenir els incendis forestals, potenciar infraestructures de reg pel cultiu de secà i la creació de la marca “Montserrat” per a la venda dels productes de la zona.

L'alcalde del Bruc, Enric Canela, va assistir a la constitució del que serà el primer Parc Rural de l'estat. Durant el seu discurs, Canela va posar en valor que “és molt positiu que els polítics del present donem continuïtat a les bones idees del passat i les acabem materialitzant”. L'any 2005 l'alcalde del Bruc en aquella època, Rafael Escriu, juntament amb els d'Olesa de Montserrat, Esparraguera i Collbató, havien format l'embrió del que ha acabat sent el conveni Parc Rural del Montserrat.

L'acte de signatura de constitució d'aquest consorci ha anat a càrrec de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el vicepresident primer, Dionís Guiteras, i els alcaldes i alcaldesses dels municipis d'Abrera, el Bruc, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Castellolí, Collbató, Esparreguera, Marganell, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Rellinars, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet, Vacarisses, Viladecavalls i Ullastrell.

Parc Rural discurs
Parc Rural signatura
Parc Rural grup
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona