ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Presentació de 'Los pueblos detenidos en el tiempo', de María Emilia Bianchi

Dilluns 05/02/2018

El diumenge 4 de febrer, a la sala de plens de Can Casas, al Bruc, es va fer la presentació "Los pueblos detenidos en el tiempo", el darrer treball de l'artista argentina Maria Emilia Bianchi.

Es tracta d'un vídeo on l'artista recull les fotografies fetes durant els seus viatges a Perú, Bolívia i el nord d'Argentina. Pretén fer-nos reflexionar sobre els estàndards de qualitat de vida occidentals (o europeus), i sobre com algunes societats que als nostres ulls diríem que són "pobres", es poden considerar en realitat "riques" si abandonem el vector material i ens centrem més en el social.

Maria Emilia Bianchi ha estat fent una estada d'un mes a Can Serrat, la residència d'artistes situada al nostre municipi, al llarg del qual ha portat a terme el treball que va presentar. En aquest sentit, l'alcalde va valorar positivament la repercussió que aquesta residència té per al municipi, i va agrair-los que, amb actes com aquest, es pugui fer arribar als bruquetans expressions artístiques modernes i de primera línia.   

Presentacio los pueblos detenidos en el tiempo
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona