Mida text:
Augmentar el zoom Restaurar el zoom Augmentar el zoom 
Idiomes:  esp  eng  fra
 
 
FacebookTwitter
 

Nota de premsa sobre els horaris del consultori mèdic

Dijous 16/03/2017

En el darrer butlletí publicàvem un article sobre la modificació dels horaris d'atenció dels equips de medicina d'adults i pediatria del Bruc, que està previst posar en marxa a partir del proper 3 d'abril.

Des de l'Ajuntament del Bruc volem expressar que aquesta proposta de modificació s'ha plantejat unilateralment des de la direcció del CAP d'Esparreguera, i suposa un gran perjudici per als veïns i veïnes del Bruc.  Des del primer moment, vam manifestar que acataríem allò que ens vingués imposat per l'ICS, però que no renunciaríem  a reclamar a les instàncies que calgués un servei mèdic de la màxima qualitat pels bruquetans. Que no ens conformem amb aquesta modificació, els perjudicis de la qual ja vam expressar en el seu dia, tant a la direcció del CAP com al sector sanitari del Baix Llobregat Nord, donat que entenem que perdem l'atenció sanitària diària que tenim ara mateix (actualment tenim servei de pediatria de forma diària i medicina d'adults diàriament en horari de matí i tarda).

 

Estem atenent i recollint de forma diària les diferents queixes al respecte que ens està fent arribar la ciutadania, i elevant-les tant al CAP com a la regió sanitària, per tal que fer-los palès la disconformitat tant de la ciutadania com del propi ajuntament.

Aprofitem per informar-vos que hi ha un grup de veïns que estan organitzant-se per organitzar accions de protesta en contra d'aquesta decisió.

Des de l'ajuntament, seguim treballant amb l'objectiu de poder mantenir el servei tal i com el tenim a dia d'avui.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins: de dilluns a divendres de 09h a 14h - Tardes: dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 de juliol tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona