ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

L'alcalde del Bruc va ser present el passat dissabte 1 de juliol a Barcelona, a l'acte de suport al referèndum per part del món local.

Dilluns 03/07/2017

.
.
L'alcalde del Bruc va ser present el passat dissabte 1 de juliol a Barcelona, a l'acte de suport al referèndum per part del món local.

A l'acte, organitzat per l'AMI i l'ACM, hi van assistir prop de 500 alcaldes de tot Catalunya, que van refermar el compromís del seus consistoris de col·laborar en l'organització del referèndum del proper dia 1 d'octubre, posant a disposició de la Generalitat els mitjans materials necessaris per poder-lo portar a terme.

L'acte, que es va celebrar al Paranimf de la Universitat de Barcelona, va comptar amb la presència, a més dels alcaldes mencionats, amb la màxima representació del govern de Catalunya, el President, Sr. Carles Puigdemont, el Vicepresident Sr. Oriol Junqueras i la presidenta del Parlament, Sra. Carme Forcadell, a més d'una nodrida representació de Consellers i Diputats.

Amb aquesta presència el dia 1 de juliol a Barcelona, l'Ajuntament del Bruc referma la seva posició de ple suport al procés sobiranista, donant continuïtat a les múltiples mocions aprovades pel ple municipal, tant en aquesta com a l'anterior legislatura.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona