ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

La Biblioteca del Bruc, seu d’una trobada de bibliotecàries infantils de l’Anoia amb l’Associació ¡Àlbum!

Dilluns 30/12/2019

bibiloteca-album-1

 

Un grup de responsables de les àrees infantils de les biblioteques de l'Anoia i l'Alt Penedès es van trobar, dijous 12 de desembre passat, a la Biblioteca Verge de Montserrat del Bruc. L'objectiu de la trobada va ser el de compartir experiències i trobar-se amb els professionals de l'Associació ¡Àlbum!, per posar-se al dia en matèria de les principals novetats de literatura infantil que hi ha a casa nostra, concretament de les editorials Ginjoler, Takatuka, Zorrorojo, Trampantojo, Juventud, Ekaré i Coco books. 

Concretament van participar a la trobada bibliotecàries i bibliotecaris del grup Anoiets, que aplega de les biblioteques del Bruc, Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Masquefa, el Bibliobús Montserrat i Capellades; així com altres companys de la Pobla de Claramunt, Sant Quintí de Mediona, Collbató.

L'Associació ¡Àlbum! està formada per 23 editorials independents i té l'objectiu de donar visibilitat i rellevància al gènere del àlbum il·lustrat. La intenció és treballar i desenvolupar les seves propostes conjuntament amb llibreters, bibliotecaris i escoles. Va néixer l'any 2017 a Barcelona i un any més tard el seu objectiu es va fer extensiu a tot l'estat espanyol, realitzant durant una setmana activitats simultànies a diferents ciutats com Barcelona, Saragossa, Almeria, Sevilla i Madrid. Aquest any 2019, les activitats principals s'han realitzat durant els dies 2 al 17 de novembre, sota el lema «Els llibres que obren mons».
 

biblioteca-album-2
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona