ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

INCOAnoia: col·laborar per innovar amb empreses agroalimentàries

Dilluns 06/03/2017

Diu la dita “si vols anar ràpid, ves sol, si vols arribar lluny, ves acompanyat”

I és per això, que en el marc del projecte de l'Anoia, del camp a la Taula us plantegem l'oportunitat de participar en una jornada on aprendrem a innovar de forma col·laborativa.

Aquesta sessió està inclosa en el projecte que hem posat per títol INCOAnoia, i que consisteix en un taller inicial conjunt, tutories personalitzades i una última sessió per compartir els projectes generats.

Per poder participar-hi cal inscriure's al taller d'innovació col·laborativa, enviant un correu a lcosta@anoia.cat, que tindrà lloc el proper dimarts 7 de març de 15h a 19 h a la seu del Consell Comarcal de l'Anoia.

A partir d'aquest, es farà una selecció de les empreses participants i els seus projectes, que seran els que tindran l'oportunitat d'accedir a les tutories personalitzades i desenvolupar el seu pla d'innovació col·laborativa per tal d'aportar canvis i millores a la seva organització.

En el taller d'innovació col·laborativa us explicarem quines són les noves tendències de futur, casos d'èxit d'innovació col·laborativa i potenciarem la detecció d'oportunitats, coneixença i la co-creació entre els participants.

Finalment per cloure el projecte INCOAnoia farem una sessió per compartir els projectes treballats.

Les tutories són personalitzades a cada projecte i a les necessitats de les empreses agroalimentàries.Finalment per cloure el projecte INCOAnoia farem una sessió per compartir els projectes treballats.

El projecte és a càrrec de Co-emprèn, consultora especialitzada en innovació col·laborativa i està subvencionat pel Consell Comarcal de l'Anoia.

No oblideu portar targetes, flyers, elements i/o productes que us facin més fàcil d'explicar a què us dediqueu.

 

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona