ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

III Tast d'Oli del Bruc

Dimecres 14/02/2018

Diumenge 18 de febrer es realitzarà, al molí d'oli de Can Domènech, el III Tast d'Oli del Bruc. Serà la tercera edició d'una trobada anual en què participen els productors locals d'oli i que dinamitzarà la gent del Col·lectiu Eixarcolant. A més, en el tast d'enguany també hi haurà la representació de productors convidats de Bigues i Riells.

El públic assistent podrà tastar tots els olis que concursin i acompanyar-los de pa torrat, secall i vi. Els olis del Parc Natural de Montserrat provenen, principalment, de les varietats d'oliva Vera i Palomar, tot i que també es conrea l'Arbequina. Un cop acabada la degustació, s'escolliran els olis que més hagin agradat

La major part dels productors d'oli participants al III Tast del Bruc formen part de l'Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat, de creació recent. Els pagesos del Peudemont de la muntanya s'han unit per conformar-se en associació amb la voluntat de fer camí plegats i ser més forts a l'hora de donar a conèixer el seu producte. Per aquest motiu han creat la pàgina Montserrat al Plat, on indiquen que el seu objectiu és “ajudar a fer viable que hi hagi una venda més amable i més justa per a totes les parts” i que sapiguem “d'on vénen les coses que us mengeu i com costa de fer-les”.

III Tast d'olis
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona