ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

Coneix ACCÉS, el nou servei intermunicipal d'acompanyament per a joves

Dimecres 31/10/2018

Les regidories de benestar social dels ajuntaments de Collbató, El Bruc i Hostalets de Pierola amb el suport de la Obra Social La Caixa i Diputació de Barcelona obren aquest mes d'octubre un nou servei destinat a joves de 16 a 21 anys.

El servei, ubicat a les antigues escoles de Collbató, al Passeig de la Fumada, romandrà obert de dilluns a dijous, d'octubre a juny, de 9 a 12 del matí.

El projecte Accés ofereix orientació i acompanyament personalitzada i individual, tenint previstes diverses accions de les que el jovent interessat podrà escollir depenent de les seves necessitats i interessos, podent optar per un Pla individual amb orientació formativa o prelaboral personalitzada, suport amb els instruments en la recerca de feina (CV, carta de presentació...), acompanyament a l'alta al SOC, a la Xarxa Xaloc i a la Garantia Juvenil, preparació per a les proves d'accés de cicles formatius i per a la prova ACTIC (Acreditació de les competències en tecnologies de la informació i la comunicació) i orientació per a la participació ciutadana i el voluntariat.

El jovent que hi estigui interessat pot fer la inscripció per ser atès als ajuntaments de la seva població.

Accés
Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona