ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
 

MUSICALBRUC 17

21/10
2017
fins al dia 30/12/2017 de 22:00h
On es realitza?
Can Casas
Bruc del mig, 55
08294 El Bruc (Barcelona)

.
.
Durant els mesos de octubre, novembre i desembre es realitza a la població anoienca del Bruc el festival de música titulat MUSICALBRUC, que aquest any 2017 celebra la seva 4a edició. L'organització va a càrrec de l'Associació El Bruc amb la Cultura i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Bruc conjuntament.

 

El cartell el formen quatre concerts amb formacions i intèrprets d'estils i formats ben diversos perquè es vol donar cabuda al més ampli ventall de públic possible.

 

El primer concert serà el dia 21 d'octubre i l'oferirà el quartet de saxos francès Quatuor Morphing, una de les millors formacions d'aquestes característiques que actualment hi ha a Europa. Creat l'any 2011, han estat guardonats en diferents concursos musicals (Osaka, Illzach, Paper de música de Capellades), i ha tocat en nombrosos festivals d'Europa i Àsia. Dotats d'una tècnica i un virtuosisme aclaparadors, oferiran un programa eclèctic que va des del romanticisme al tango passant per la chanson française.

 

La música escenificada anirà a càrrec del quartet femení Delikatessen el dia 4 de novembre. El seu espectacle Delikatessen concert, convida al públic a assistir a un cabaret festiu que viatge a través de situacions còmiques, històries d'amor i desamor, esquetxos inversemblants i tocs de percussió corporal a partir del cant a capella.

 

El dia 25 de novembre el festival rebrà la visita de a Cobla Catalana dels Sons Essencials, una formació de 10 músics capitanejada per Marcel Caselles, figura cabdal de la música d'arrel tradicional del nostre país. L'Aloja és l'espectacle que amb una gran varietat d'instruments (de cobla, clàssics, ètnics...) interrelaciona el  jazz amb els ritmes genuïns com la sardana, la jota o el contrapàs. Aquesta actuació la realitzarà tot just acabats d'arribar de fer temporada a Xangai.

 

L'últim concert, el dia 30 de desembre, s'ha encarregat a dues personalitats d'inqüestionable qualitat dins del panorama jazzístic mundial: Antonio Serrano, amb un domini tècnic i virtuós de l'harmònica com cap d'altre i Ignasi Terraza un dels millors pianistes de jazz espanyol amb una gran projecció internacional. Tots dos , en el seu concert, oferiran en exclusiva la seva particular i “jazzera” visió del Nadal.

 

Els concerts del MUSICALBRUC'17 es realitzaran a la sala d'actes de Can Casas a les 10 de la nit.

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona