ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra

L'Alcalde

Enric Canela Vallès

Enric Canela, Alcalde

 

 

 

 

 

 

 

 

canelave@diba.cat

Carta de benvinguda

El Bruc, a 7 de juliol de 2015.

Benvolguts veïns,

       M'incorporo a l'Ajuntament del Bruc com a nou alcalde, càrrec que assumeixo amb il·lusió i responsabilitat pel que significa i perquè suposa la culminació d'un procés electoral engrescador.

      Assumeixo des d'ara el mandat dels bruquetans de treballar per aconseguir un poble socialment cohesionat i sensible, actiu i sostenible, en el que el protagonisme recaigui en les persones i les associacions.

      Per fer-ho compto amb la totalitat dels companys de “El Bruc Viu”, amb els quals, a més de compartir les idees que vam plasmar al nostre programa electoral, ens uneix la ferma voluntat de treballar en equip.

      L'acord de governabilitat amb EBET (El Bruc Ets Tu), a més de permetre'ns augmentar la nostra capacitat de treball, ens porta a incorporar noves sensibilitats i punts de vista, reforçant encara més, un dels nostres punts programàtics: la pluralitat.

      Treballarem per tothom, i si ho voleu, “amb” tothom. Volem comptar amb totes les persones, agrupacions, entitats i formacions que treballen pel poble i que sumen des del treball col.laboratiu, i fomentar el diàleg i la transparència des de la màxima professionalitat.

      El repte és molt engrescador: aconseguir un futur millor pel nostre poble; però per això, ens cal gestionar de la millor manera possible el present i aprofitar-nos de les coses bones del nostre passat, sense perdre les arrels.

      Esperem estar a l'alçada del repte que assumim i tenir-vos al costat durant el viatge.

      Enric Canela
      Alcalde del Bruc

Biografia

Barcelona, 1971
Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona (any 2002); Curs d'Aptitud Pedagògica (CAP) a l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona (any 2008); Títol d'Administrador Concursal CEC-ICAB (Col·legi d'Economistes de Catalunya – Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, any 2009). Col·legiat nº 11048 al Col·legi d'Economistes de Catalunya. He treballat a la banca durant 13 anys (1992-2005) i els darrers deu anys com a autònom amb un negoci propi de gestoria i assessorament empresarial. He estiuejat al Bruc des que tinc ús de raó, i hi visc des de l'any 1997. Aquí hi tinc les arrels i ara a més la meva família.

 

Ajuntament del Bruc
CIF P0802500I - Horari d'oficines: Matins de dilluns a divendres de 09h a 14h. Tardes de dimecres de 16h a 19h (del 15 de juliol al 31 d'agost tancat)
Bruc del Mig, 55. 08294 El Bruc T. 93 771 00 06
Diputació de Barcelona